ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Στείλτε τα μηνύματά σας στο
e-mail: axarneonneoi@yahoo.gr
αλλά και στο
mgvavour@gmail.com
Mπορείτε να στείλετε άρθρα, δημοσιεύσεις και πληροφορίες, φωτογραφίες (jpg) και ό,τι άλλο επιθυμείτε να δημοσιεύσετε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να δημοσιεύσετε τίποτα απολύτως σε κείμενα greeklish.
Η εφημερίδα είναι "ανοιχτή" και στην εκπαιδευτική κοινότητα.


ΜΥΝΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Απεβλήθη από το σχολείο λόγω... facebook!




Μια μαθήτρια στα Χανιά απεβλήθη οριστικά από το σχολείο επειδή είχε δημιουργήσει στο facebook σελίδα κατά της διευθύντριας.
Η κοπέλα έφτιαξε στο χώρο κοινωνικής δικτύωσης μια ομάδα με τίτλο «Κι εγώ μισώ τη διευθύντρια της Χρυσοπηγής» και προσκάλεσε μαθητές του σχολείου να γίνουν μέλη.
Όταν αυτό έγινε γνωστό από τη διεύθυνση, συγκλήθηκε συμβούλιο καθηγητών για την υποδειγματική τιμωρία της μαθήτριας που τόλμησε να προσβάλει δημοσίως την καθηγήτριά της. Ο Σύλλογος διδασκόντων παρά την μεταμέλεια της δεκατετράχρονης, που σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε συγγνώμη από τη διευθύντρια, αποφάσισε την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος.
Η κοπέλα ήδη έχει γίνει δεκτή σε άλλο σχολείο, το θέμα όμως φαίνεται πως θα έχει συνέχεια καθώς οι συμμαθητές της αποβληθείσας θεωρούν την απόφαση άδικη. Άλλωστε, ήδη και αυτοί με τη σειρά τους δημιούργησαν νέα σελίδα στο facebook, που απαριθμεί περισσότερα από 100 μέλη, ζητώντας την ανάκληση της απόφασης και την επιστροφή της συμμαθήτριας τους στα σχολικά έδρανα της Χρυσοπηγής.

πηγή: ethnos.gr