ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Στείλτε τα μηνύματά σας στο
e-mail: axarneonneoi@yahoo.gr
αλλά και στο
mgvavour@gmail.com
Mπορείτε να στείλετε άρθρα, δημοσιεύσεις και πληροφορίες, φωτογραφίες (jpg) και ό,τι άλλο επιθυμείτε να δημοσιεύσετε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να δημοσιεύσετε τίποτα απολύτως σε κείμενα greeklish.
Η εφημερίδα είναι "ανοιχτή" και στην εκπαιδευτική κοινότητα.


ΜΥΝΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

H GOOGLE ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ "ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"


GoogleΚέντρο Οικογενειακής Ασφάλειας

Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η προστασία και η ενημέρωση των νέων σχετικά με τη χρήση του Διαδικτύου και θέλουμε να παρέχουμε ασφαλή εμπειρία σε όλους τους χρήστες.
Όσον αφορά την οικογενειακή ασφάλεια, στόχος μας είναι:
  • Να παρέχουμε στους γονείς και στους δασκάλους εργαλεία για να τους βοηθάμε να επιλέγουν το περιεχόμενο που θα βλέπουν τα παιδιά τους στο διαδίκτυο.
  • Να προσφέρουμε προτάσεις και συμβουλές στις οικογένειες σχετικά με τον τρόπο προστασίας τους στο διαδίκτυο.
  • Να συνεργαζόμαστε με οργανισμούς, όπως φιλανθρωπικά ιδρύματα και άλλα μέλη του κλάδου, καθώς και κυβερνητικούς παράγοντες, οι οποίοι έχουν αφοσιωθεί στην προστασία ανηλίκων.

Εργαλεία ασφαλείας της Google

Δημιουργούμε εργαλεία στα προϊόντα μας, τα οποία σας βοηθούν στην ασφαλή διαχείριση του Διαδικτύου. Η Ασφαλής Αναζήτηση και η Ασφαλής λειτουργία του YouTube σας βοηθούν να ελέγχετε τον τύπο του περιεχομένου που βλέπετε σε αυτές τις υπηρεσίες και μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές.

Αναφορά κατάχρησης

Πολλά από τα προϊόντα μας, βοηθούν τους χρήστες να κάνουν κοινή χρήση του περιεχομένου τους και βασιζόμαστε στα εκατομμύρια των χρηστών της κοινότητάς μας για την αναφορά τυχόν κατάχρησης σε αυτήν την πλατφόρμα. Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός αναφοράς ακατάλληλου περιεχομένου.

Συμβουλές από τους συνεργάτες

Συνεργαζόμαστε στενά με αρκετούς οργανισμούς προστασίας παιδιών στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Διαβάστε συμβουλές από αυτούς τους συνεργάτες σχετικά με θέματα τα οποία συχνά απασχολούν τους γονείς, όπως γνωριμίες με ξένους στο διαδίκτυο και ψηφιακό εκφοβισμό.

Βίντεο με συμβουλές από συνεργάτες και από γονείς στη Google

Παρακολουθήστε βίντεο με συνεργάτες και με γονείς στη Google, οι οποίοι μιλούν σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης της ασφάλειας των παιδιών στο διαδίκτυο και διαβάστε οδηγίες ασφαλείας από την Google.