ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Στείλτε τα μηνύματά σας στο
e-mail: axarneonneoi@yahoo.gr
αλλά και στο
mgvavour@gmail.com
Mπορείτε να στείλετε άρθρα, δημοσιεύσεις και πληροφορίες, φωτογραφίες (jpg) και ό,τι άλλο επιθυμείτε να δημοσιεύσετε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να δημοσιεύσετε τίποτα απολύτως σε κείμενα greeklish.
Η εφημερίδα είναι "ανοιχτή" και στην εκπαιδευτική κοινότητα.


ΜΥΝΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ..

..μπορείτε να ζητήσετε με e-mail απο την ερευνητική ομάδα της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" και της "ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ" βοήθεια σχετικά με θέματα που θα θέλατε ενημέρωση, αλλά δεν μπορείτε να την βρείτε. E-mail: axarneonneoi@yahoo.gr

Ιστότοπος των Ψηφιακών Εκπαιδευτικών Βοηθημάτων.

http://www.study4exams.gr/
πατήστε το link  και πηγαίνετε εδώ:


"Καλωσήρθατε στον ιστότοπο των Ψηφιακών Εκπαιδευτικών Βοηθημάτων.

Για τη σχολική χρονιά 2011-12 ο ιστότοπος βγαίνει ανανεωμένος σχεδιαστικά και με νέες λειτουργίες.

Ο ιστότοπος έχει πλέον τρία νέα βοηθήματα, τα Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας, τα Λατινικά και τη Βιολογία Γενικής Παιδείας. Το υλικό για τα βοηθήματα αυτά αναπτύσσεται σταδιακά και αναμένεται μέχρι το τέλος του 2011 να έχει αναρτηθεί στο σύνολό του. Βασική καινοτομία στα νέα μαθήματα είναι η χρήση του διαδραστικού πίνακα στη δημιουργία των βιντεοδιαλέξεων. Για τη φετινή σχολική χρονιά η λειτουργία των νέων βοηθημάτων θα είναι δοκιμαστική και ανοικτή σε όλους για επισημάνσεις, παρατηρήσεις και προτάσεις που θα βοηθήσουν στην ωρίμανση του υλικού.

Μια νέα λειτουργία στον ανανεωμένο ιστότοπο είναι η Υπηρεσία Συμβούλου-Καθηγητή. Για τη Φυσική Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης η υπηρεσία έχει τεθεί σε πιλοτική λειτουργία από 1η Νοεμβρίου 2011, ενώ για τα Μαθηματικά Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα. Για τα άλλα βοηθήματα η υπηρεσία θα ενεργοποιείται σταδιακά και ανάλογα με τον βαθμό ωρίμανσης του αντίστοιχου υλικού. Δικαίωμα συμμετοχής στην υπηρεσία έχουν οι μαθητές της Γ’ Λυκείου και οι υποψήφιοι για τις εξετάσεις οι οποίοι θα εγγράφονται και στη συνέχεια θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά ερωτήσεις - απορίες τις οποίες θα επεξεργάζονται και θα απαντούν Σύμβουλοι-Καθηγητές.

Ευχόμαστε σε όλους τους υποψήφιους και τους καθηγητές τους καλή και δημιουργική χρονιά."

ΣΤΟ FACE BOOK H EΦΗΜΕΡΙΔΑ "AXAΡΝΩΝ ΝΕΟΙ"..

Σελίδα στο face book απέκτησε η εφημερίδα: "ΑΧΑΡΝΩΝ ΝΕΟΙ"..

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ



Μαθητικός Διαγωνισμός έκθεσης για το Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών
Ο Ειδικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλης Κοντογιάννης,  με την υπ’ αριθμ. 11527/Γ2/02-02-2012 εγκύκλιο ενέκρινε τη διεξαγωγή μαθητικού διαγωνισμού έκθεσης για το Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών.
 Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης των Αχαρνών και η συμμετοχή σε αυτόν είναι προαιρετική.

2o ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ