ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Στείλτε τα μηνύματά σας στο
e-mail: axarneonneoi@yahoo.gr
αλλά και στο
mgvavour@gmail.com
Mπορείτε να στείλετε άρθρα, δημοσιεύσεις και πληροφορίες, φωτογραφίες (jpg) και ό,τι άλλο επιθυμείτε να δημοσιεύσετε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να δημοσιεύσετε τίποτα απολύτως σε κείμενα greeklish.
Η εφημερίδα είναι "ανοιχτή" και στην εκπαιδευτική κοινότητα.


ΜΥΝΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ.....


Σήμερα Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012, στις 5 το απόγευμα, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση (info session). Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο από τον προσεχή Οκτώβριο, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2012 ή, νωρίτερα, μέχρι την συμπλήρωση των προσφερόμενων θέσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν αναλυτικά για τα μεταπτυχιακά προγράμματα και θα λάβουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους σχετικά με το Διεθνές Πανεπιστήμιο, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το πρώτο βήμα προς την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου από το πρώτο δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας.
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, παρέχει 10 μεταπτυχιακά προγράμματα κύρους και υψηλής ποιότητας στους τομείς της οικονομίας, της τεχνολογίας, της νομικής και των ανθρωπιστικών σπουδών. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης, θα ξεναγηθούν στους χώρους του πανεπιστημίου και θα έρθουν σε επαφή με φοιτητές, ακαδημαϊκούς και το προσωπικό του ιδρύματος.Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο Α’ του Διεθνούς Πανεπιστημίου και θα αφορά στα προγράμματα σπουδών, στα απαιτούμενα δικαιολογητικά αίτησης και στο πρόγραμμα υποτροφιών.
Δηλώσεις συμμετοχής στο www.ihu.edu.gr ή στα τηλέφωνα 2310807502, -520, -528 ή με email στο marketing@ihu.edu.gr
Ταυτότητα
Tο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) ιδρύθηκε το 2005 (Νόμος 3391) και αποτελεί το πρώτο δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα. Στο Διεθνές Πανεπιστήμιο λειτουργούν τρεις Σχολές: η Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης που προσφέρει τα εξής μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: Executive MBA, MSc in Management, MSc in Banking & Finance, MSc in Sustainable Development, MSc in Strategic Product Design, LLM in Transnational and European Commercial Law and Alternative Dispute Resolution, η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών που προσφέρει τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: MA in Black Sea Cultural Studies, MA in Art, Law and Economy και η Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας που προσφέρει δύο μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: MSc in Information and Communication Technology Systems, MSc in Energy Systems.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα : http://www.ihu.edu.gr/index.php/en/news/444-on-campus-info-session-6th-september-2012.html

Το υπουργείο παιδείας ανακοίνωσε ότι έπειτα από εξέταση αιτημάτων από ΔΙΕΚ...



Το υπουργείο παιδείας ανακοίνωσε ότι έπειτα από εξέταση αιτημάτων από ΔΙΕΚ, αποφασίζει τη συμπληρωματική προκήρυξη ειδικοτήτων για το φθινοπωρινό εξάμηνο έτους κατάρτισης 2012-2013 σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΔ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΙΕΚ ΑΙΓΙΟΥ, ΙΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΙΕΚ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΙΕΚ ΣΕΡΡΩΝ, ΙΕΚ ΧΑΝΙΩΝΕΛ ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣΙΕΚ ΣΕΡΡΩΝΕΛ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣΙΕΚ ΚΟΖΑΝΗΣΕΛ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣΙΕΚ ΣΕΡΡΩΝ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΖΙΧΝΗΣ, ΙΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣΕΛ ΕΙΔΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥΙΕΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥΕΛ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣΙΕΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣΕΛ ΚΟΜΜΩΤΗΣ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΜΗΣΙΕΚ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝΕΛ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣΙΕΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥΕΛ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣΙΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΕΛ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ (LOGISTICS)ΙΕΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥΕΛ ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝΙΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣΕΛ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣΙΕΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣΕΛ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝΙΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Η σχετική ανακοίνωση είναι αναρτημένη: http://www.gsae.edu.gr/index.php/news

Το Υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο του ανακοίνωσε τις νέες ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στα Δημόσια ΙΕΚ



Το Υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο του ανακοίνωσε τις νέες ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στα Δημόσια ΙΕΚ κατά το φθινοπωρινό εξάμηνο έτους κατάρτισης 2012-2013.
Οι Αιτήσεις των υποψηφίων καταρτιζομένων θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 10.9.2012.Η ανάρτηση των πινάκων νέων επιτυχόντων από τους επιλαχόντες καταρτιζομένους θα γίνει την Πέμπτη 27.9.2012 και οι εγγραφές τους θα γίνουν την Πέμπτη 27.9.2012 και την Παρασκευή 28.9.2012.
Για να δείτε τις ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2012 διαβάστε το συνημμένο αρχείο.

Συνημμένα