ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Στείλτε τα μηνύματά σας στο
e-mail: axarneonneoi@yahoo.gr
αλλά και στο
mgvavour@gmail.com
Mπορείτε να στείλετε άρθρα, δημοσιεύσεις και πληροφορίες, φωτογραφίες (jpg) και ό,τι άλλο επιθυμείτε να δημοσιεύσετε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να δημοσιεύσετε τίποτα απολύτως σε κείμενα greeklish.
Η εφημερίδα είναι "ανοιχτή" και στην εκπαιδευτική κοινότητα.


ΜΥΝΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

3o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: Εκεί ο ΣΕΓΑΣ..


Aντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου  παρακολούθησε  τη γιορτή των μαθητών  του 3ου νηπιαγωγείου Θρακομακεδόνων που είχε ως  θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες και χορήγησε μετάλλια, διπλώματα και περιοδικά.

Η Αργυρώ Στρατάκη (πανελλήνιο ρεκόρ στο έπταθλο) παρέστη επίσης και  μίλησε στα παιδιά για τον αθλητισμό αλλά μοίρασε και δώρα. 

Kαλοκαιρινή γιορτή του 3ου Νηπιαγωγείου Θρακομακεδόνων




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ





ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Δ/ΝΣΗ  Π.Ε.  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ



3o Nηπιαγωγείο Θρακομακεδόνων





            Tην Πέμπτη 14/6/12, πραγματοποιήθηκε  η καλοκαιρινή γιορτή του 3ου Νηπιαγωγείου Θρακομακεδόνων στις νέες εγκαταστάσεις του.
 Τη γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σ. Ντούρος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ι. Κατσανδρής, ο Αντιδήμαρχος Δημ. Εν. Θρακομακεδόνων κ. Χ. Κόνταρης, ο Προϊστάμενος Π.Ε. κ. Ι. Φούκας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αχαρνών κ. Κ. Καρυδάκης, ο Γ.Γραμματέας της Ένωσης Γονέων Αχαρνών κ. Λ. Καλογεράκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και η Αντιπρόεδρος κ. Ε. Καπενή. Επίσης παρευρέθηκαν και οι Προϊσταμένες του 1ου και 2ου Νηπ/γείου Θρακομακεδόνων κ. Κ. Αλημαντήρη και κ. Γ. Βουρλάκη.

Η προϊσταμένη του 3ου Νηπιαγωγείου

Στέλλα Τούντα