ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Στείλτε τα μηνύματά σας στο
e-mail: axarneonneoi@yahoo.gr
αλλά και στο
mgvavour@gmail.com
Mπορείτε να στείλετε άρθρα, δημοσιεύσεις και πληροφορίες, φωτογραφίες (jpg) και ό,τι άλλο επιθυμείτε να δημοσιεύσετε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να δημοσιεύσετε τίποτα απολύτως σε κείμενα greeklish.
Η εφημερίδα είναι "ανοιχτή" και στην εκπαιδευτική κοινότητα.


ΜΥΝΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Γενική Συνέλευση Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Αχαρνών και πλήρες πρακτικό

http://7gymaxarnai.blogspot.com/2012/02/blog-post_777.html

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2012


Γενική Συνέλευση Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Αχαρνών - Απουσίαζε ο Δήμος Αχαρνών !















Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Αχαρνών και μετά την αναβληθείσα λόγω έλλειψης απαρτίας, Γενική Συνέλευση στις 13/11/2011, συνήλθαν 40 εκλεγμένοι αντιπρόσωποι για την Ένωση Γονέων (σε σύνολο 104), από 21 σχολεία του Δήμου Αχαρνών (σε σύνολο 31).

Η Γενική Συνέλευση, μετά από μια ώρα καθυστέρηση προχώρησε στις εργασίες της σύμφωνα με την ημερησία διάταξη. Ας σημειωθεί δε, ότι προσήρθαν εκτός των εκπροσώπων της Ένωσης Γονέων και 29 μέλη από τους Συλλόγους Γονέων (μέσα σε αυτά και του δικού μας Γυμνασίου) που προφανώς είχαν δικαίωμα λόγου αλλά όχι ψήφου.

Παρόντες από το Δήμο Αχαρνών ήταν ΜΟΝΟ ο κ. Τραβασάρος Αθανάσιος, Δημοτικός Σύμβουλος, ενώ ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μίχας εξαφανίσθηκε μόλις άρχισαν οι εργασίες!

Αυτό όμως που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι ουδής από τα Δ.Σ. τόσο της Ένωσης όσο και της Ομοσπονδίας, δεν απέσπασαν το χειροκρότημα των γονέων, αντίθετα με τα απλά μέλη, το Προεδρείο και επισκέπτες που έλαβαν το λόγο. Μήπως θα πρέπει να προβληματίσει αυτό το γεγονός;