ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Στείλτε τα μηνύματά σας στο
e-mail: axarneonneoi@yahoo.gr
αλλά και στο
mgvavour@gmail.com
Mπορείτε να στείλετε άρθρα, δημοσιεύσεις και πληροφορίες, φωτογραφίες (jpg) και ό,τι άλλο επιθυμείτε να δημοσιεύσετε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να δημοσιεύσετε τίποτα απολύτως σε κείμενα greeklish.
Η εφημερίδα είναι "ανοιχτή" και στην εκπαιδευτική κοινότητα.


ΜΥΝΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

15ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών: πρόσκλησις



Κυρίες/Κύριοι,
Άλλη μια Σχολική Χρονιά έφτασε στο τέλος της.
Καθ΄όλη την διάρκειά της κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά προβλήματα.
'Αλλα καταφέραμε να επιλύσουμε άλλα δυστυχώς όχι.
Αφήνοντας τις όποιες εκκρεμότητες για την νέα χρονιά που έρχεται, αποχαιρετάμε την τρέχουσα με πνεύμα αισιοδοξίας διοργανώνοντας ένα τριήμερο Εορταστικών Εκδηλώσων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση, το Διδακτικό Προσωπικό και φυσικά τους Μαθητές του Σχολείου μας.
Συνημμένη θα βρείτε την πρόσκλησή μας και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
Για το Δ.Σ.
Ελένη Μότσια Μαραζοπούλου
Πρόεδρος  
Σημ.: Η Πέμπτη 14/6 θα είναι αφιερωμένη στους μαθητές της ΣΤ' τάξης που θα μας αποχαιρετήσουν, ανοίγοντας τα φτερά τους για το Γυμνάσιο. Ο Σύλλογος Γονέων θα διοργανώσει προς τιμήν τους, από τις 10:00 μέχρι τις 12:00, αποχαιρετιστήριο πάρτυ όπου εκτός από τα απολυτήρια τους θα τους απονεμηθούν και αναμνηστικά δώρα. 
----------------------
Ζώνη Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας
15ο  Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών
Πρόσκληση
Σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο σχολείο μας, με τη  λήξη του σχολικού έτους, στα πλαίσια των δράσεων ΖΕΠ τη Δευτέρα 11,Τρίτη 12 και Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012.

Η Πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση  (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους   .

                                               

   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
·        ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 στις 18:00

Η Α’ Τάξη με σχέδιο δράσης «Ζω το παραμύθι», θα παρουσιάσει δύο θεατρικά τραγούδια και έκθεση ζωγραφικής.

Η Δ’ Τάξη με σχέδιο δράσης «Η φύση είναι το σπίτι μας», θα παρουσιάσει  θεατρικό και τραγούδια με περιβαλλοντικό θέμα.

·        ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 στις 19:30

Το τμήμα Γ3 με σχέδιο δράσης «Ταξίδι στην Αφρική», θα παρουσιάσει τη ζωή από έξι χώρες της Αφρικής με βίντεο και δραματοποίηση αφρικάνικου μύθου.

Τα τμήματα Γ1 ΚΑΙ Γ2 με σχέδιο δράσης «Τρώμε μεσογειακά, τρεφόμαστε υγιεινά», θα παρουσιάσουν τα πεπραγμένα της εργασίας τους και μπουφέ με μεσογειακά φαγητά.

Το πρώτο τμήμα της ΣΤ’ Τάξης με σχέδιο δράσης «Η διατροφή στη ζωή μας», θα εκθέσει φωτογραφίες της δράσης και θα πει τραγούδια σχετικού περιεχομένου.

Το δεύτερο τμήμα της ΣΤ΄ Τάξης με σχέδιο δράσης «Ανθρώπινα Συστήματα», θα παρουσιάσει την εργασία με βίντεο και έκθεση της εγκυκλοπαίδειας των μαθητών.

·        ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 στις 19:00

Η Β’ Τάξη με σχέδιο δράσης «Γνωρίζω την παραδοσιακή Ελλάδα», θα παρουσιάσει αναπαράσταση γάμου, παραδοσιακά παιχνίδια, χορούς και τραγούδια.

Η Ε’ Τάξη με σχέδιο δράσης «Όταν η Μουσική συναντά την Ποίηση», θα παρουσιάσει δραματοποίηση καλοκαιρινών εικόνων και στίχων των τραγουδιών.


Θα ακολουθήσει συναυλία από τους μαθητές.