ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Στείλτε τα μηνύματά σας στο
e-mail: axarneonneoi@yahoo.gr
αλλά και στο
mgvavour@gmail.com
Mπορείτε να στείλετε άρθρα, δημοσιεύσεις και πληροφορίες, φωτογραφίες (jpg) και ό,τι άλλο επιθυμείτε να δημοσιεύσετε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να δημοσιεύσετε τίποτα απολύτως σε κείμενα greeklish.
Η εφημερίδα είναι "ανοιχτή" και στην εκπαιδευτική κοινότητα.


ΜΥΝΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΣΧΟΛΗΣ ΙΚΑΡΩΝ νέα..


Την Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012, στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων (ΣΙ) στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, πραγματοποιήθηκε η Διακλαδική ημερίδα με θέμα: "Η Επιχειρησιακή Εκμετάλλευση του Διαστήματος για σκοπούς Ασφάλειας και Άμυνας: Εξελίξεις-Προκλήσεις για την Ελλάδα".
Την ημερίδα οργάνωσε το Τμήμα Αεροπορικών Επιστημών της ΣΙ, στο πλαίσιο των ετήσιων δράσεων του Διασχολικού Συμβουλίου των Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΔΣΑΣΕΙ).
Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Διοικητής της ΣΙ, Υποπτέραρχος (Ι) Σπυρίδων Παπαδάκης και συμμετείχαν ομιλητές από τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ την παρακολούθησαν όλοι οι μαθητές της ΣΙ, αντιπροσωπείες από την Σχολή Ευελπίδων και Ναυτικών Δοκίμων, στρατιωτικές αντιπροσωπείες και εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας. (Video)