ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Στείλτε τα μηνύματά σας στο
e-mail: axarneonneoi@yahoo.gr
αλλά και στο
mgvavour@gmail.com
Mπορείτε να στείλετε άρθρα, δημοσιεύσεις και πληροφορίες, φωτογραφίες (jpg) και ό,τι άλλο επιθυμείτε να δημοσιεύσετε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να δημοσιεύσετε τίποτα απολύτως σε κείμενα greeklish.
Η εφημερίδα είναι "ανοιχτή" και στην εκπαιδευτική κοινότητα.


ΜΥΝΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Συνάντηση εργασίας του Ειδικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού



Την Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012, ο Ειδικός Γραμματέας Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης,  Μ. Κοντογιάννης και ο Διευθυντής Φυσικής Αγωγής και εκλεγμένο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού (I.S.F.), Στ. Δασκαλάκης, υποδέχθηκαν στο Υπουργείο Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ. τον Πρόεδρο της I.S.F. Adrea Delpin και είχαν μαζί του συνάντηση εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα σχολικού αθλητισμού, καθώς και οι μελλοντικές συμμετοχές της Ελλάδας στις διοργανώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, τόσο στον οργανωτικό, όσο και τον αγωνιστικό τομέα. Έγινε παράλληλα, αναλυτική ενημέρωση για τη επικείμενη διεθνή συνεργασία μεταξύ της I.S.F., του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων και της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (Δ.Ο.Α.).

Ως πρώτο βήμα της ευρείας συνεργασίας των τριών φορέων σε διεθνές επίπεδο, αποφασίστηκε η υποβολή υποψηφιότητας της Ελλάδας για τη διοργάνωση της Β’ Τακτικής Συνόδου της Εκτελεστικής Επιτροπής της I.S.F., το Νοέμβριο του 2014, στις εγκαταστάσεις της Δ.Ο.Α. στην Αρχαία Ολυμπία.