ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Στείλτε τα μηνύματά σας στο
e-mail: axarneonneoi@yahoo.gr
αλλά και στο
mgvavour@gmail.com
Mπορείτε να στείλετε άρθρα, δημοσιεύσεις και πληροφορίες, φωτογραφίες (jpg) και ό,τι άλλο επιθυμείτε να δημοσιεύσετε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να δημοσιεύσετε τίποτα απολύτως σε κείμενα greeklish.
Η εφημερίδα είναι "ανοιχτή" και στην εκπαιδευτική κοινότητα.


ΜΥΝΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Γέφυρα Συνεργασίας για τον Εθελοντισμό



Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς με αφορμή το Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού (ΕΕΕ 2011) επιδιώκει  να ενισχύσει το αίσθημα ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα που αφορούν τον εθελοντισμό και να διεγείρει τα αντανακλαστικά των εθελοντικών οργανώσεων. Στο πλαίσιο αυτό, επαναλειτουργεί η ανανεωμένη  Γέφυρα Συνεργασίας για τον Εθελοντισμό, μια ιστοσελίδα που προωθεί τη δυνατότητα διασύνδεσης πολιτών που θέλουν να  προσφέρουν εθελοντική εργασία με οργανώσεις που αναζητούν εθελοντές.
Οι  εθελοντικές οργανώσεις που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν το έργο τους ή τα προγράμματα τους και να ανακοινώσουν την ανάγκη τους για εθελοντές, καλούνται να εγγραφούν στη βάση δεδομένων της Γέφυρας Συνεργασίας για τον Εθελοντισμό,  συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα  μέσω της επιλογής  «Προσθήκη Εθελοντικής Οργάνωσης», αφού πρώτα δημιουργήσουν λογαριασμό στην ιστοσελίδα  και συνδεθούν με το αντίστοιχο username / password.
Αντίστοιχα, όποιος ενδιαφέρεται να προσφέρει εθελοντική εργασία μπορεί να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα μέσω του πεδίου "Εθελοντής" και ανάλογα με τις δυνατότητες και τις προτιμήσεις του, οι αντίστοιχες εγγεγραμμένες εθελοντικές οργανώσεις να λάβουν την αίτηση του για εθελοντική προσφορά.
Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οδηγίες πλοήγησης πατήστε εδώ.
 
Videos
Incredible Hulk