ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Στείλτε τα μηνύματά σας στο
e-mail: axarneonneoi@yahoo.gr
αλλά και στο
mgvavour@gmail.com
Mπορείτε να στείλετε άρθρα, δημοσιεύσεις και πληροφορίες, φωτογραφίες (jpg) και ό,τι άλλο επιθυμείτε να δημοσιεύσετε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να δημοσιεύσετε τίποτα απολύτως σε κείμενα greeklish.
Η εφημερίδα είναι "ανοιχτή" και στην εκπαιδευτική κοινότητα.


ΜΥΝΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

EΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

EΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΑΧΑΡΝΕΣ     28/08/2012                                                    
13671 ΑΧΑΡΝΕΣ         


 Η Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Αχαρνών εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Δήμου Αχαρνών που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές των ΑΕΙ  και των ΤΕΙ της χώρας μας .

Ένας στόχος που επιτεύχθηκε μέσα από σκληρή προσπάθεια.                                                                   

Ο νέος δρόμος που ανοίγεται μπροστά τους, είναι δύσκολος αλλά και ελπιδοφόρος για το μέλλον της χώρας μας.  Η σκληρή δουλειά και η ουσιαστική συμμετοχή στην εκπαιδευτική διαδικασία θα πρέπει να είναι ο  οδηγός τους σε όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού βίου .

Παράλληλα αξίζουν συγχαρητήρια και σε όσους προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν.                  Πάντα υπάρχουν δυνατότητες και προοπτικές για όσους ξαναπροσπαθήσουν αλλά και για όσους αναζητήσουν το μέλλον τους έξω από την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.                                                          Κάθε άνθρωπος μέσα από τον πλούτο της μοναδικής του προσωπικότητας, μπορεί να αξιοποιήσει τις ικανότητες και τα ταλέντα του, ώστε να καταφέρει να κάνει πραγματικότητά το όνειρό του με  θετική σκέψη και προσήλωση στους στόχους του.
Στις  δύσκολες μέρες  που περνάμε, με την οικονομική κρίση και την γενικότερη κρίση θεσμών και αξιών, οφείλουμε να στηρίξουμε τους νέους και να τους εμπνεύσουμε την αντίληψη της αξιοκρατίας και της ισονομίας, καθώς πολλοί από αυτούς ως ικανοί επιστήμονες αλλά και ως σκεπτόμενοι πολίτες θα κληθούν να στελεχώσουν στο άμεσο μέλλον θεσμούς της χώρας μας.


                                   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                           Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            ΚΑΡΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                   ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ