ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Στείλτε τα μηνύματά σας στο
e-mail: axarneonneoi@yahoo.gr
αλλά και στο
mgvavour@gmail.com
Mπορείτε να στείλετε άρθρα, δημοσιεύσεις και πληροφορίες, φωτογραφίες (jpg) και ό,τι άλλο επιθυμείτε να δημοσιεύσετε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να δημοσιεύσετε τίποτα απολύτως σε κείμενα greeklish.
Η εφημερίδα είναι "ανοιχτή" και στην εκπαιδευτική κοινότητα.


ΜΥΝΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

«Ένας πλανήτης… μια ευκαιρία»



Η απονομή των βραβείων του πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού ταινιών μικρού μήκους «Ένας πλανήτης… μια ευκαιρία», που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, στο πλαίσιο του Εθνικού Δικτύου Αγωγής Τηλεόρασης, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 6/5/2012, στο Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Στο διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές δημοτικών σχολείων (Δ΄, Ε΄, Στ΄ τάξεων) , Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας, δημόσιων και ιδιωτικών, αλλά και ελληνόφωνων σχολικών μονάδων της Ομογένειας. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Εθνικού Δικτύου Αγωγής Τηλεόρασης που εδώ και πέντε χρόνια υλοποιεί η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών. Συνδιοργανωτές του προγράμματος είναι η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, η Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας.
Την εκδήλωση χαιρέτισε η Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και θρησκευμάτων, Φρόσω Κιάου, η οποία και απένειμε τα βραβεία στους διακριθέντες μαθητές.