ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Στείλτε τα μηνύματά σας στο
e-mail: axarneonneoi@yahoo.gr
αλλά και στο
mgvavour@gmail.com
Mπορείτε να στείλετε άρθρα, δημοσιεύσεις και πληροφορίες, φωτογραφίες (jpg) και ό,τι άλλο επιθυμείτε να δημοσιεύσετε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να δημοσιεύσετε τίποτα απολύτως σε κείμενα greeklish.
Η εφημερίδα είναι "ανοιχτή" και στην εκπαιδευτική κοινότητα.


ΜΥΝΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Τι είναι το SMS of Youth



Το 'SMS of Youth' είναι μία πρωτοβουλία του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας( Ε.ΣΥ.Ν) που στοχεύει στη δημιουργία γεφυρών επικοινωνίας προκειμένου να επικοινωνήσουν μεταξύ τους σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο οι δομές νεολαίας, οι μη κυβερνητικές οργανώσεις νεολαίας, οι επιχειρήσεις, οι Περιφέρειες, οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, τα Επιμελητήρια, τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τα Ι.Ε.Κ.
Βασική μέριμνα του Ε.ΣΥ.Ν. είναι η συγκεκριμένη προσπάθεια να αποτελέσει το όχημα για την ανάπτυξη συνεργιών με ομάδες νέων και όχι μόνο αλλά και να δημιουργήσει αμοιβαία επωφελείς δραστηριότητες οι οποίες θα συμβάλλουν στην οικονομική ενίσχυση και στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας, εμπειριών και ιδεών μεταξύ των νέων και των επιχειρήσεων μέσα από τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε.) στα οποία εμπλέκονται οι τελευταίες.


Για την υλοποίηση του παραπάνω στόχου ως χώροι ενδιαφέροντος της προσπάθειας έχουν οριστεί οι τόποι και οι περιφέρειες. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν 13 περιφερειακά SMS Νεολαίας, ένα σε κάθε διοικητική περιφέρεια, καθώς και ένα 14ο σε κεντρικό επίπεδο.
Συμμετέχοντες


Στα SMS Νεολαίας θα κληθούν να συμμετάσχουν Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, Περιφέρειες, Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις Νέων, Τοπικά Συμβούλια Νέων, Επιχειρήσεις οι οποίες υλοποιούν ή επιθυμούν να υλοποιήσουν προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, Επιμελητήρια, Υπουργεία και Δημόσιοι Οργανισμοί.


Ιστοσελίδα:
http://www.smsofyouth.gr/