ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Στείλτε τα μηνύματά σας στο
e-mail: axarneonneoi@yahoo.gr
αλλά και στο
mgvavour@gmail.com
Mπορείτε να στείλετε άρθρα, δημοσιεύσεις και πληροφορίες, φωτογραφίες (jpg) και ό,τι άλλο επιθυμείτε να δημοσιεύσετε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να δημοσιεύσετε τίποτα απολύτως σε κείμενα greeklish.
Η εφημερίδα είναι "ανοιχτή" και στην εκπαιδευτική κοινότητα.


ΜΥΝΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Επισκέψεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής στο Υπουργείο Παιδείας



ΤΙΤΛΟΣ:
Επισκέψεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής στο Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για την παρακολούθηση της ενημερωτικής παρουσίασης: «Το Διαδίκτυο στη ζωή μας: μάθηση, ψυχαγωγία, ασφάλεια»
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ:
19/3/2012
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:
Γραφείο Δικτυακής Εκπαιδευτικής Πύλης, ΥΠ.Δ.Β.Μ.Θ.
ΤΟΠΟΣ:
Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι)
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ενημερωτική παρουσίαση, μπορούν να προγραμματίζουν τις επισκέψεις τους, τηλεφωνώντας  στον αριθμό: 210-344.2551 (9:00–14:00).
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:
Σας ενημερώνουμε ότι το Γραφείο Δικτυακής Εκπαιδευτικής Πύλης, υλοποιεί πιλοτικό πρόγραμμα επισκέψεων σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στο Μαρούσι, με θέμα: «Το Διαδίκτυο στη ζωή μας: μάθηση, ψυχαγωγία, ασφάλεια». Το πιλοτικό πρόγραμμα επισκέψεων πραγματοποιείται σε διαμορφωμένη αίθουσα Νέων Τεχνολογιών και μπορούν να το παρακολουθήσουν μαθητές της Ε’ & Στ’ Δημοτικού Σχολείου, καθώς και μαθητές Α’, Β’ & Γ’ Γυμνασίου, σχολικών μονάδων  Α’, Β’, Γ’, Δ’ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά.Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης,  οι μαθητές θα ενημερώνονται  για τη χρήση του Διαδικτύου, τις δυνατότητες που προσφέρει στη μάθηση, στην επικοινωνία, στην πληροφόρηση και στην ψυχαγωγία. Παράλληλα, θα παρουσιάζονται θέματα που αφορούν στην ασφαλή χρήση του Διαδικτύου.
 Η ενημερωτική παρουσίαση θα έχει βιωματικό χαρακτήρα με τη χρήση Η/Υ, διαδραστικού πίνακα, εργαλείων Web 2.0 και λογισμικών, διάρκεια 60 έως 90 λεπτών και θα μπορούν να την παρακολουθήσουν έως και 28 μαθητές.
Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 19 Μαρτίου 2012 έως τις 18 Μαΐου 2012 (μια επίσκεψη καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00-12:00).
Τα ενδιαφερόμενα σχολεία μπορούν να ενημερώνονται και μέσω της ιστοσελίδας: www.minedu.gov.gr/workshops
Στο επισυναπτομενο αρχείο μπορείτε να δείτε την εγκύκλιο.
ΕΙΚΟΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:
ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:
15/3/2012 12:15
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:
18/5/2012
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:
15/3/2012 12:15
ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ:
Συνημμένα:
14312_To_diadiktyo_sti_zwh_mas.pdf