ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Στείλτε τα μηνύματά σας στο
e-mail: axarneonneoi@yahoo.gr
αλλά και στο
mgvavour@gmail.com
Mπορείτε να στείλετε άρθρα, δημοσιεύσεις και πληροφορίες, φωτογραφίες (jpg) και ό,τι άλλο επιθυμείτε να δημοσιεύσετε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να δημοσιεύσετε τίποτα απολύτως σε κείμενα greeklish.
Η εφημερίδα είναι "ανοιχτή" και στην εκπαιδευτική κοινότητα.


ΜΥΝΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Πρόγραμμα «Εντός, εκτός κι επί τα αυτά: Μαθητές εν δράσει!»



ΤΙΤΛΟΣ:
Πρόγραμμα «Εντός, εκτός κι επί τα αυτά: Μαθητές εν δράσει!»
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ:
1/4/2012
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:
Διοργάνωση: Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς
ΤΟΠΟΣ:
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να απευθύνονται στη διεύθυνση :Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Διεύθυνση Κοινωνικής Συμμετοχής - Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής
Αχαρνών 417, Αθήνα 11143
E-mail: pypm@neagenia.gr
Πληροφορίες: κα Δ. Δημητράκη
Τηλέφωνο: 210-2599482
Φαξ: 210- 2599302
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:
Η  Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, ενθαρρύνει το πνεύμα του εθελοντισμού στα σχολεία  αναπτύσσοντας  ένα νέο  πρόγραμμα  στήριξης  πρωτοβουλιών και  δράσεων μαθητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την ενεργό συμμετοχή τους   σε συλλογικές δραστηριότητες, προς όφελος του σχολείου και κατ’ επέκταση της τοπικής κοινωνίας.
Πρόκειται για το  Πρόγραμμα «Εντός, εκτός κι επί τα αυτά: Μαθητές εν δράσει!», που υποστηρίζει πρωτοβουλίες και ενέργειες που   διοργανώνουν   μαθητές  σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς τους, στο ευρύτερο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος και των σχολικών δραστηριοτήτων.
Στόχοι  του προγράμματος είναι: η εξοικείωση  με το πνεύμα του εθελοντισμού, η υποστήριξη της δημιουργικότητας και της υπευθυνότητας, η υλοποίηση δράσεων που προάγουν την καινοτομία και την επιδίωξη αριστείας, η προβολή υγιών νεανικών προτύπων και η προώθηση της αρχής της διαγενεακής αλληλεγγύης.
Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.
Μαθητές και καθηγητές, σε πρώτη φάση, μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους, έως και τις 7 Μαρτίου 2012, για δράσεις που  θα υλοποιηθούν  από την 1η Απριλίου έως και την 30η Ιουνίου 2012. Ο δεύτερος κύκλος υποβολής αιτήσεων ξεκινάει την 15η Οκτωβρίου έως την 12η Νοεμβρίου 2012, για δράσεις που θα υλοποιηθούν από την 15η Δεκεμβρίου 2012 έως την 30η Νοεμβρίου 2013.
ΕΙΚΟΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:
ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:
ΣΥΝΕΔΡΙΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:
9/2/2012 13:45
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:
12/11/2012
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:
9/2/2012 13:45
ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ:
Συνημμένα:
entos_ektos_kiepitayta.pdf