ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Στείλτε τα μηνύματά σας στο
e-mail: axarneonneoi@yahoo.gr
αλλά και στο
mgvavour@gmail.com
Mπορείτε να στείλετε άρθρα, δημοσιεύσεις και πληροφορίες, φωτογραφίες (jpg) και ό,τι άλλο επιθυμείτε να δημοσιεύσετε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να δημοσιεύσετε τίποτα απολύτως σε κείμενα greeklish.
Η εφημερίδα είναι "ανοιχτή" και στην εκπαιδευτική κοινότητα.


ΜΥΝΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Οδηγός Ενημέρωσης για το Aids (Ρωσικά, Αλβανικά, Αγγλικά Γαλλικά)


 
 
 
 
Εκδόθηκε και διανέμεται ο νέος οδηγός ενημέρωσης για το AIDS από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς.  Ο οδηγός διατίθεται ήδη στα γραφεία της ΓΓΝΓ (Αχαρνών 417) και επιπλέον στις 17 Νοεμβρίου 2011 διανεμήθηκε με την εφημερίδα Lifo σε 70.000 αντίτυπα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τα περιφερειακά πανεπιστήμια.

Το Υλικό προήλθε από τη διαδραστική διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, και στο πλαίσιο της πολιτικής ενημέρωσης και  ευαισθητοποίησης όσο το δυνατόν περισσότερων νέων απ’ όλη την Ελλάδα μετά μάλιστα και την σημαντική αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας.  Στην εκδήλωση  οι νέοι είχαν τη δυνατότητα να εκφράσουν ηλεκτρονικά τα ερωτήματά  και τις  απορίες τους. Οι απαντήσεις δόθηκαν ζωντανά από ομάδα επιστημόνων αποτελούμενη από ιατρούς, ψυχολόγους, φορείς και οργανώσεις που ασχολούνται με το θέμα. Η συζήτηση μεταδόθηκε μέσα από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς: www.neagenia.gr, από το microsite της στο: madtv αλλά και από διάφορες άλλες ιστοσελίδες.
Σημείωση: Ολόκληρη την προαναφερόμενη εκδήλωση  μπορείτε  να την παρακολουθήσετε  μέσα από το σχετικό  E learning της ΓΓΝΓ.
Παρατήρηση: Δείτε τώρα τον Οδηγό Ενημέρωσης μεταφρασμένο και σε άλλες γλώσσες (Ρωσικά - Γαλλικά - Αγγλικά και Αλβανικά).

Aids in Russian
  
 
Aids in French

 Aids in English

Aids in Albanian