ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Στείλτε τα μηνύματά σας στο
e-mail: axarneonneoi@yahoo.gr
αλλά και στο
mgvavour@gmail.com
Mπορείτε να στείλετε άρθρα, δημοσιεύσεις και πληροφορίες, φωτογραφίες (jpg) και ό,τι άλλο επιθυμείτε να δημοσιεύσετε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να δημοσιεύσετε τίποτα απολύτως σε κείμενα greeklish.
Η εφημερίδα είναι "ανοιχτή" και στην εκπαιδευτική κοινότητα.


ΜΥΝΗΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Εθνική (National Review) και Διεθνής Έκθεση (International Review) του Συμβουλίου της Ευρώπης για την εθνική πολιτική για τη Νεολαία στην Ελλάδα



Στο πλαίσιο της διακυβερνητικής συνεργασίας του Συμβουλίου της Ευρώπης, στον τομέα της πολιτικής για τη νεολαία, μια από τις βασικές προτεραιότητες είναι η προώθηση και υποστήριξη της ανάπτυξης των πολιτικών για τη νεολαία.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού, το ΣτΕ, κατόπιν σχετικού αιτήματος ενδιαφερόμενου κράτους μέλους, διαθέτει ομάδα εμπειρογνωμόνων, η οποία θα εκπονήσει και θα παρουσιάσει τη Διεθνή Έκθεση (International Review) της εθνικής πολιτικής για τη νεολαία. Προηγείται, εκ μέρους του ενδιαφερόμενου κράτους, η εκπόνηση της Εθνικής Έκθεσης (National Review), στην οποία θα καταγράφεται η εθνική πολιτική για τη Νεολαία που εφαρμόζεται στο κράτος.

Στο πλαίσιο αυτό, κατόπιν σχετικού αιτήματος που κατατέθηκε από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και επιλογής της χώρας μας μεταξύ άλλων υποψηφίων από τη Διευθύνουσα Επιτροπή για τη Νεολαία του ΣτΕ, η Υπηρεσία μας θα προβεί στη σύνταξη της Εθνικής Έκθεσης το 2012 και το 2013, το ΣτΕ θα εκπονήσει τη Διεθνή Έκθεση για την Ελλάδα.